Opleiding ICT
logo vgm homepage sub opleiding_ict

Opleiding ICT

 

Opleiding ICT Aanbod

Zoekt u naar een passende opleiding ICT dan helpen wij u graag en kunt u voor een breed aanbod bij ons terecht.

De AMBI-opleidingen zijn gericht op het behalen van erkende diploma's op HBO-niveau. VGM geeft alle AMBI-modulen.

Voorts biedt VGM 'state-of-the-art'-cursussen op het gebied van projectmanagement (waaronder PRINCE2), informatiebeveiliging en informatiemanagement die ook kunnen worden afgesloten met erkende examens. In combinatie met het AMBI-diploma wordt hier ook een basis gelegd voor het behalen van de RI- en ING-titel.

Speciaal op het gebied van beheer leidt VGM op voor ITIL.

'Hands-on'-ervaring wordt geleerd in applicatiecursussen zoals MS-Office (Word, Excel, Access en Powerpoint) en diverse cursussen in systeem- en netwerkbeheer.

Naast genoemde opleidingen komen in de bedrijfsopleidingen van VGM effectief leren werken met bijvoorbeeld programmeertalen of het leren hanteren van methoden en technieken voor systeemontwikkeling aan bod.

Voor het optimaliseren van het raakvlak tussen automatisering en organisatie geeft VGM cursussen en workshops waarin presentatietechnieken en communicatievaardigheden centraal staan.

 

Totale overzicht opleiding ICT

I-Tracks
AMBI
Projectmanagement
Procesmanagement
Informatiebeveiliging
Informatiemanagement
PRINCE2
ITIL
CMM
RUP
Informatiearchitectuur
Applicatiecursussen
Communicatievaardigheden
Behalen van de RI-titel
Behalen van de ing-titel
 

VGM geeft naast bedrijfsopleidingen (in-company) ook opleidingen voor individuele deelname. Over de specifieke aspecten van beide vormen van opleidingen treft u informatie aan op deze website.

Studie-advies

U kunt contact opnemen met een van de studie-adviseurs van VGM om op uw eigen situatie toegesneden studie-advies te ontvangen. Deze adviezen zijn geheel vrijblijvend. We kunnen u ook verdere informatie zoals studiebrochures opleiding ict toezenden.
 

I-Tracks/ AMBI/ ITIL/ CMM/ RUP/ Informatiemanagement/ Informatiearchitectuur/ Informatiebeveiliging/ Projectmanagement/ Procesmanagement/ Communicatievaardigheden/ Profiel/ Vacatures/ Aanvraagformulier Opleiding ICT

Deze site informeert over het producten- en dienstenaanbod van VGM Opleidingen BV. Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend. Copyright 2011 VGM BV Soest (NL).Telefoon 035-6025391, e-mail info@vgm-opleidingen.com


 


Opleiding ICT en projectondersteuning site