logo vgm homepage sub opleidingen sub studie-advies

Studie-advies

  Studie-advies

Alleen al de AMBI- en PDI-opleidingen bieden een breed scala aan modulen op informaticagebied. Het aanbod is dusdanig breed dat een studie-advies een goede mogelijkheid is om hierin overwogen een opleiding ict te kiezen.
 
De ervaring leert dat de toekomstige cursisten vooraf graag een dergelijk persoonlijk studie-advies krijgen. Niet alleen omtrent alle mogelijkheden op het gebied van opleiding ict maar juist ook in relatie tot hun eigen achtergrond en ervaring.

VGM wil bijvoorkeur haar toekomstige cursisten precies de passende opleiding bieden met het gewenste resultaat. 

  Studie-advies verkrijgen

Daarom gaan onze opleidingsadviseurs graag in op al uw vragen, ook als u uiteindelijk besluit de opleiding elders te gaan volgen. Een goed studie-advies zien wij als belangrijk voor u als persoon en als u hiermee tevreden bent komt u voor het volgende advies weer bij VGM terug. Wij leveren de bouwstenen voor uw carriere en dat betekent meer dan de verkoop van een opleiding ict!

De opleidingsadviseurs van VGM zijn op werkdagen van 09:00 tot 18:00 uur telefonisch bereikbaar via nummer (035) 602 53 91 voor een individueel studie-advies.

 

  I-Tracks/ AMBI/ ITIL/ CMM/ RUP/ ICT-management/ Informatiemanagement/ Informatiearchitectuur/ Informatie beveiliging/ Projectmanagement/ Procesmanagement/ Communicatievaardigheden/ Profiel/ Vacatures/ Aanvraagformulier Opleiding ICT

Deze site informeert over het producten- en dienstenaanbod van VGM opleidingen. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Copyright 2011 VGM BV - opleiding ICT Soest (NL)

Opleiding ICT en projectondersteuning site