Applicatiecursussen
logo vgm homepage sub opleiding_ict sub
applicatiecursussen

Applicatiecursussen

  Applicatiecursussen

VGM geeft intern bij bedrijven diverse applicatiecursussen. Een bekend voorbeeld betreft het MS-Office pakket (Word, Excel, Access en Powerpoint). Met de klant wordt vooraf nauwgezet in kaart gebracht welke facetten aan de orde dienen te komen en wat de deelnemer na afloop concreet moet kennen en kunnen. 

Daartoe heeft VGM voor diverse applicaties/applicatiepakketten modulair opgebouwd lesmateriaal ontwikkeld dat op basis van de aangegeven wensen eenvoudig is samen te stellen tot een maatwerkcursus. 

Bij verschillende cursussen is het mogelijk na afloop een erkend examen af te leggen, bijvoorbeeld bij de Stichting EXIN.

  Applicatiecursussen inhoud

Tot deze range behoren ook maatwerkopleidingen voor bijvoorbeeld programmeertalen (Clipper, Pascal, C++, Visual Basic, enz.) of voor methodieken voor systeemontwikkeling.

Waar inhoudelijk nodig krijgt elke deelnemer in de training de beschikking over een computer en wordt hands-on geoefend in het gebruik van het betreffende pakket.

Als binnen uw onderneming belangstelling bestaat voor dergelijke applicatietrainingen, kunt u contact opnemen met een van de opleidingsadviseurs van VGM om een afspraak te maken voor een oriënterend gesprek, waarin alle wensen in kaart kunnen worden gebracht ten aanzien van uw behoefte aan applicatiecursussen en overige opleiding ICT.

 

I-Tracks/ AMBI/ ITIL/ CMM/ RUP/ ICT-management/ Informatiemanagement/ Informatiearchitectuur/ Informatie beveiliging/ Projectmanagement/ Procesmanagement// Communicatievaardigheden/ Profiel/ Vacatures/ Aanvraagformulier Opleiding ICT

Deze site informeert over het producten- en dienstenaanbod van VGM opleidingen. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Copyright 2011 VGM BV Telefoon: (035) 602 53 91, e-mail:info@vgm-opleidingen.com- opleiding ICT Soest (NL)

Opleiding ICT en projectondersteuning site