logo vgm homepage sub opleidingen sub studiebrochure


Studiebrochure aanvragen

  Studiebrochure Opleiding ICT

VGM heeft voor diverse groepen opleidingen studiebrochures ter beschikking voor de opleidingen die worden gegeven voor individuele deelname. Deze studiebrochures voor individuele deelname worden u op verzoek vrijblijvend en kosteloos toegezonden.

In deze gidsen treft u actuele informatie aan over zaken als prijzen, locaties enzovoort. Tevens treft u een cursusovereenkomst aan die u voor deelname aan een opleiding dient in te vullen en op te sturen aan VGM. De cursusvoorwaarden van VGM staan op de achterzijde van deze overeenkomst afgedrukt.

Studieadvies Opleiding ICT

U kunt door het invullen en verzenden van nevenstaande vragen een dergelijke gids aanvragen. Als het nog niet precies duidelijk is waar uw opleidingsbehoefte naar uitgaat, raden wij u aan eerst telefonisch contact op te nemen met een van onze studie-adviseurs. Zij kunnen u geheel vrijblijvend en kosteloos een studie-advies geven en desgewenst aansluitend de gewenste studiebrochure toesturen.

In-company Opleiding ICT

Gaat uw belangstelling niet uit naar cursussen met individuele deelname,maar naar in-company bedrijfsopleidingen, neem dan met ons contact op.

 
Stuur mij de studiebrochure voor individuele deelname

Tracks

Information Security (Informatiebeveiliging)

PDI

I-Tracks

AMBI

Projectmanagement

Procesmanagement

Informatiearchitectuur

ICT-management

ITIL

RUP

CMM

Communicatievaardigheden

de heer mevrouw

voorletters en achternaam

straat en huisnummer

postcode en woonplaats

telefoon werk

telefoon prive

mobiel

e-mailadres

vragen en opmerkingen

 


Deze site informeert over het producten- en dienstenaanbod van VGM opleidingen. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Copyright 2011 VGM BV - opleiding ICT Soest (NL)