logo vgm homepage sub opleidingen sub bedrijfsopleidingen


Bedrijfsopleidingen

  Bedrijfsopleidingen

Van origine geeft VGM alle opleidingen maatwerk en in-company bij haar klanten. In een voorafgaand vrijblijvend gesprek met een opleidingsadviseur van VGM worden alle wensen van de klant met betrekking tot de opleiding in kaart gebracht. Zaken die hierbij een rol spelen zijn onder andere:

vooropleiding van de cursisten (doelgroep)
gewenste accenten (standaardopleiding zoals Tracks of AMBI-modulen, geheel maatwerk of mengvorm)
voorbeelden in de cursus relateren aan de praktijk van de cursisten
rijkserkende examinering of certificering achteraf
accommodatie (intern of extern)
onderwijsvormen
tempo
mengvorm schriftelijk/mondeling
accent op huiswerk of juist merendeel tijdens de lessen verwerken.
  Bedrijfsopleidingen in kaart gebracht

Op basis van de gemaakte analyse brengt VGM een duidelijke en geheel vrijblijvende offerte uit. Bij een regelmatig terugkerende opleidingenvraag, kan ook een raamcontract worden afgesloten.

Daar waar het gaat om bedrijfsopleidingen zijn wij een waardetoevoegende organisatie voor uw bedrijf. Wij hebben jarenlang ervaring in het in-company opzetten van maatwerktrainingen en kunnen u met deze ervaring van dienst zijn door juist die aanpassingen te maken op opleidingsmodules die voor uw organisatie relevantie bezitten.

Graag nodigen wij u uit contact op te nemen met een van onze opleidingsadviseurs om de mogelijkheden van onze bedrijfsopleidingen met u door te spreken.

 


Deze site informeert over het producten- en dienstenaanbod van VGM opleidingen. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Copyright 2011 VGM BV - opleiding ICT Soest (NL)