Communicatietraining
logo vgm homepage sub opleiding_ict sub
communicatievaardigheden

Communicatievaardigheden

  ICT opleiding en sociale competenties

 

Als opleider in een specifiek ICT-gericht marktsegment komt VGM regelmatig vragen bij haar klanten tegen die niet noodzakelijk direct gericht zijn op IT maar op (het onvoldoende ontwikkeld zijn van) specifieke communicatievaardigheden.

Steeds is het belang gebleken van dergelijke trainingen voor het goed functioneren van een organisatie, zowel intern als naar buiten toe. 

Op deze webpagina geven we een beknopt overzicht van de meest gevraagde trainingen op dit gebied. Deze trainingen zijn sterk klantgericht en dus bij uitstek maatwerk.

We onderschieden twee soorten trainingen; de groepstrainingen en de persoonlijke effectiviteitstraining die meer individueel gegeven wordt.

Als binnen uw onderneming hiervoor belangstelling bestaat, kunt u contact opnemen met een van de opleidingsadviseurs van VGM, om vrijblijvend een afspraak te maken voor een oriënterend gesprek, waarin alle wensen in kaart kunnen worden gebracht.

De adviseurs zijn te bereiken via het algemene telefoonnummer van VGM: (035) 602 53 91. Deze trainingen worden zowel in-company als voor individuele deelname aangeboden.

  Trainingen communicatievaardigheden

 

Adviesvaardigheden / consultancy
Presentatie
Onderhandelen
Telefoontraining
Vergadertechnieken
Veranderingsprocessen / verandermanagement
Functioneringsgesprekken
Coaching
Effectief omgaan met de opdrachtgever
Leidinggeven
Werkoverleg
Gesprekstechnieken
Teamvorming

Persoonlijke effectiviteit in het werk

Wees voorzichtig met wat je wilt. Het zou kunnen gebeuren.

  • Leren op aanvraag
  • Bewezen
  • Snel en effectief
  • Overal en altijd
  • Feedback en nazorg

E-mail cursussen voor iedereen met samengebalde praktijkervaring, 24 uur per dag en 7 dagen in de week beschikbaar. Beleef de ijzersterke combinatie van training en coaching. Ontdek hoe u snel en blijvend resultaat boekt.

Voor meer cursusinformatie: vraag vrijblijvend een studiebrochure Communicatievaardigheden of een brochure E-learning Persoonlijke Effectiviteit aan.

 

I-Tracks/ AMBI/ ITIL/ CMM/ RUP/ ICT-management/ Informatiemanagement/ Informatiearchitectuur/ Informatie beveiliging/ Projectmanagement Procesmanagement/ Communicatievaardigheden/ Profiel/ Vacatures/ Aanvraagformulier Opleiding ICT

Deze site informeert over het producten- en dienstenaanbod van VGM Opleidingen BV. Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend. Copyright 2011 VGM BV Soest (NL).Telefoon 035-6025391, e-mail info@vgm-opleidingen.com

Opleiding ICT en projectondersteuning site