logo vgm homepage sub opleidingen sub behalen van de ing-titel

Behalen van de ing-titel

  Na het behalen van het diploma AMBI is het mogelijk aan een erkende HBO-instelling een aanvullende opleiding te volgen die resulteert in het behalen van de ing-titel. Deze opleiding betreft de Bedrijfskundige Informatica.

Op grond van het AMBI-diploma worden hierbij bepaalde vrijstellingen gegeven. Deze vrijstellingen kunnen nog aanmerkelijk worden uitgebreid op grond van aantoonbare praktijkervaring.

  Indien u langs deze weg de ing-titel wilt behalen, kunt u hiervoor contact opnemen met een studie-adviseur van VGM die u kan voorzien van de op dat moment actuele informatie en mogelijkheden.  

   I-Tracks/ AMBI/ ITIL/ CMM/ RUP/ ICT-management/ Informatiemanagement/ Informatiearchitectuur/ Informatie beveiliging/ Projectmanagement/ Procesmanagement/ Communicatievaardigheden/ Profiel/ Vacatures/ Aanvraagformulier Opleiding ICT

Deze site informeert over het producten- en dienstenaanbod van VGM opleidingen. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Copyright 2011 VGM BV Telefoon: (035) 602 53 91, e-mail:info@vgm-opleidingen.com- opleiding ICT Soest (NL)

Opleiding ICT en projectondersteuning site