AMBI diploma HP2
logo vgm homepage sub opleiding_ict sub AMBI sub diploma AMBI sub HP.2

AMBI module HP.2:

Object-georiënteerd programmeren

 

HP-lijn

De studielijn HP, Programmering en programmatuur (Software engineering), omvat als verplichte modulen:
HP.1: Inleiding in het programmeren
HP.2: Objectgeoriënteerd programmeren
HP.4: Software engineering
HP.A: Afstudeermodule 'Software engineering'

 

Voorkennis: basismodulen AMBI: HG.1, HG.2, HG.3 en HP.1

Voor meer cursusinformatie: vraag vrijblijvend een studiebrochure HP-lijn aan.

 

Module AMBI HP.2

De cursist krijgt vaardigheid in het ontwerpen van programmatuur met de daarbij behorende documentatie. Er wordt geoefend met problemen die over het algemeen van dien aard zijn dat data-abstractie een noodzaak is om tot een goed ontwerp te komen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van objecten en klassen op een objectgeoriënteerde manier. De documentatie geeft inzicht in de gekozen strategie en bevat correctheids- en efficiëntiebeschouwingen.

Kenmerkend voor de meeste HP-modulen is dat men de exameneisen niet kan 'aanleren' door alleen boeken te bestuderen. Oefenen aan de hand van opgaven speelt een zeker zo belangrijke rol, dus ook in deze cursus. Gestructureerd programmeren leert men door met kennis van basisbegrippen te leren omgaan in steeds nieuwe situaties. Interactie tussen cursisten en de docent speelt een belangrijke rol in onze AMBI cursus.

 

 

I-Tracks/ AMBI/ ITIL/ CMM/ RUP/ ICT-management/ Informatiemanagement/ Informatiearchitectuur/ Informatie beveiliging/ Projectmanagement/ Procesmanagement/ Communicatievaardigheden/ Profiel/ Vacatures/ Aanvraagformulier Opleiding ICT

Deze site informeert over het producten- en dienstenaanbod van VGM opleidingen. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Copyright 2011 VGM BV Telefoon: (035) 602 53 91, e-mail:info@vgm-opleidingen.com- opleiding ICT Soest (NL)


  Opleiding ICT en projectondersteuning site